Forum grupy będącej na studiach o kierunku "Bezpieczeństwo Wewnętrzne"
Administrator
Powitać. Niestety nie mogłem wstawić się na weekendowe wykłady (18-tka mojej dziewczyny w sobotę a co za tym idzie w niedziele nie daliśmy rady i nie mogliśmy jechać ^^).. I chciałem się zapytać jak to jest z tymi grupami na Angielski ? Alfabetycznie czy jak ?? Ponieważ w dziale J. Ang powstaną dwa wątki z Grupa I i Grupą II. Dzięki za odp..
Nowy użytkownik
Pisaliśmy test i według wyników tego testu podzieliła
Użytkownik
Grupy są podzielone według wyników testu który pisaliśmy w sobotę Lepsza grupa to I. Na poczcie jest lista z podziałem na grupy
Administrator
Kurde aż powiem "Kurwa mać" a co z tymi osobami co nie było ? To i tak pytanie retoryczne pewnie bo sam sobie na nie odpowiedzieć powinienem xD
Użytkownik
To nie będzie już pytanie retoryczne jak Ci na nie odpowiem W niedziele na zajęcia tej lepszej grupy przyszedł taki chłopak i właśnie się o to pytał czy ma to pisać czy jak. To p. Kucharska powiedziała, że jak chce to może pisać, a jak nie to wybrać grupę, ale tą lepszą xd Zapytała się w której by chciał być. Jak odpowiedział, że może być w tej co teraz jest to tak go zostawiła
Administrator
Ciekawe co powie mi jak się jej zapytam ^^ Wy to pewnie rozszerzoną maturkę z anglika na 90+ % pocisnęliście a ja tylko skromniaczek wycisnąłem po 70% (podstawa ustna i pisemna) więc i tak pewnie będę w gorszej grupie ^_^ A Angielski to mój priorytet w sensie najbardziej mi zależy na nim I bardzo Dziękuję za odp
Użytkownik
Pewnie coś ciekawego Ci powie xd No pewnie rozszerzoną i co jeszcze xd Jak chcesz wiedzieć to ja zdawałam podstawę i miałam mniej % od Ciebie. Myślałam, że będę w tej słabszej grupie, a tu proszę jakie zaskoczenie Tak w ogóle to nie ma za co
Użytkownik
Mateusz zapraszamy do I grupy. jest nas mniej wiec P.kocharska nie bedzie miala nic przeciwko, tymbardziej ze mowisz ze Ci zalezy na tym angielskim